avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii model contestatie de la anaf pt neplata cass
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

model contestatie de la anaf pt neplata cass

Va rog daca se poate o contestatie impotriva unui titlu executoriu de la anaf,pentru neplata cass anii 2007-2012,mentionesc ca intre anii 2007-2009 , aveam contract individual de munca,iar firma imi platea cass la o alta casa de asigurari din alt oras,este posibil sa platesc cass in 2 orase diferite? va rog mult daca se poate un model pt a contesta titlul si aceste sume.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: salontanul , utilizator 00:09, 11 Februarie 2013
Aceeasi problema am avut-o eu si am rezolvat in modul urmator:
-am luat o adeverinta de venituri de la ANAF;
-am luat o adeverinta de la firma (in cazul meu asociatie) din care sa rezulte ca cass-ul s-a
retinut la sursa;
-am intocmit o contestatie ( in maxim 30 zile) la care am anexat cele doua adeverinte in original.
In prealabil am facut copii dupa toate. Le-am trimis cu confirmare de raspuns la Casa Judeteana de Pensii. Apropo! Nu exista plata in fiecare oras. Plata se face de catre firma la Tezorerie urmand sa ajunga la CJP.
Raspunsul a fost anularea deciziilor de impunere. Daca ati depasit cele 30 zile (data postei)numai in instanta se poate rezolva.
Ultima modificare: Luni, 11 Februarie 2013
salontanul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie plata cass florentin1977 florentin1977 acum citeva zile am primit telefon de la banca ca am contul blocat pentru neplata la anaf.Am mers la anaf si mi sa spus ca am o datorie la cass pentru ani ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu de la anaf, pentru plata cass, urmare decizie eronata cas jud.p. marst marst Desi am platit toate contributiile de sanatate la zi( in perioada 2007-pana in prezent), sunt somat sa platesc sume suplimentare la CASS, nejustificate legal, ... (vezi toată discuția)
Contestatie instiintare de plata giogi giogi Buna ziua! in data de 06.01.09 am primit o INSTIINTARE DE PLATA de la CASA JUDETEANA DE PENSTII BRASOV prin care trebuie sa returnez suma de 2664 lei ... (vezi toată discuția)