avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren gratuit pentru tineri 2018
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren gratuit pentru tineri 2018

Buna ziua,
Cu privire la terenurile gratuite pentru tineri 2018, am si eu o intrebare !
Daca am varsta de 39 de ani , nu mai sunt tanara? De ce nu pot beneficia si eu de acest privilegiu ?
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 10:44, 11 Septembrie 2018
Pentru ca legea care normeaza aceasta situatie prevede ca "Prezenta lege reglementează regimul atribuirii, la cerere, tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani a unei suprafeţe de teren, din terenurile aflate în domeniul privat al unităţilor administrativ-teritoriale, pentru construirea unei locuinţe proprietate personală". Nu spune nimeni ca nu mai sunteti tanara, dar legea despre care vorbim se refera la tinerii de pana in 35 de ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege Bolboceanu Bolboceanu Vreau sa stiu daca este adevarat ca din 2013 in monitoru oficial este scris ca personele intre virste 18 si 35 la depunerea cererii trebue sa primeasca loc de ... (vezi toată discuția)
Drepturi legale pentru tineri casatoriti remusflorentin remusflorentin Doresc sa aflu mai multe detalii despre Drepturile tinerilor casatoriti, privind ajutorul care il poate oferi statul roman (vezi toată discuția)
Teren in baza legii 15 poe.aly poe.aly Buna seara. As dori sa stiu daca pot cumpara un teren care este in posesia vanzatorului prin baza legii 15? (vezi toată discuția)