avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune si fals in acte sub semnatura privata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune si fals in acte sub semnatura privata

Buna ziua , am o plangere la politie pentru suma de 500 euro din anul 2016 , fapta recunoscuta de mine, mergand impreuna cu persoana prejudiciata la politie. Atunci am incasat acesti bani afernti unei chirii, doar ca aparatmentul nu exista , si i am oferii o chitanta falsa pentru a devenii mai credibila . avea probleme cu jocurile de noroc pe atunci de aceea am actionat asa. in urma cu 2 saptamani am fost sunata de procurorul de caz, m am prezentat la politie si am declarat ca nu aveam nici o firma la momentul acela , si mi am recunoscut faptele la fel ca si atunci . Domnul politist mi a spus sa caut persoana in cauza poate doreste impacare, dar pentru falsul in acte sub semnatura privata nu prea are cum sa ma ajute. Intrebarea este in felul urmator : nu mai am alte fapte penale , care este pedeapsa pe care o pot obtine pentru amebele fapte in caz ca doamna nu doreste impacarea ( aceasta nu se mai afla in romania , este cetatean strain ) ? se poate cu suspendare? se poate doar amenda? ar fi bine sa mi iau un avocat ? multumesc !
Ultima modificare: Marți, 11 Septembrie 2018
FlorinaMaria1999, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:36, 11 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, angajati avocat ca sa vada cum iesiti cel mai bine.
Daca achitati prejudiciul avocatul, daca stie sa puna problema, are sanse sa va scape si de cazier.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Chiar daca persoana vatamata nu doreste sa va impacati, prejudiciul este bine sa il acoperiti, o sa se tina cont la individualizarea pedepsei.
Acum 2 săptămâni când am fost la poliție asta am declarat , ca ca doresc sa m-a impac cu persona vătămată și având in vedere ca prejudiciul nu este mare doresc sa îl acopăr . As prefera sa acționez fără avocat pentru a avea bani pentru acoperirea prejudiciului de acces am și întrebat dacă m-a pot reprezenta singura ... și care ar fi pedepsele posibile sa le primesc având in vedere și faptul ca am in îngrijire un minor de 4 ani . Multumesc
Fara avocat probabil o sa aveti cazier dupa condamnare si nu prea o sa va mai angajeze nimeni decat cel mult femeie de serviciu.
Eu ziceam ca avocatul sa incerce sa va scape de cazier deoarece avocatul este expert in arta comunicarii (sau ar trebui sa fie in mod normal)si organul judiciar poate fi cooperant.
Ultima modificare: Marți, 11 Septembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat Ambbim Ambbim Buna ziua,am nevoie de niste informatii in legatura cu o persoana.A fost prins si arestat preventiv pentru 30 zile in data de 6 decembrie 2018 in Sibiu pentru ... (vezi toată discuția)
Dosar penal, inculpat Adrian568 Adrian568 Buna seara . Am si eu o mica intrebare . Anul trecut am savarsit o infractiune de inselaciune . Am fost citat in calitate de suspect in data de 22.01.2019 , Am ... (vezi toată discuția)
Inselaciune ! xntcristina xntcristina Buna ziua ! Va rog mult daca ma poate ajuta cineva . Cu cativa ani in urma am lucrat la o sc .bancara .Acum un an am fost citata la pol. spunandu-mi ca s-au ... (vezi toată discuția)