avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Radiere pfa cu stoc de marfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Radiere pfa cu stoc de marfa

Buna ziua. Am un pfa care vreau sa il radiez. Problema este ca nu am stiut ca nu trebuie sa.mai am stoc de marfa. Pe 1 Septembrie am incetat activitatea. Ieri cand am fost la contabil, l-am intrebat ce se intampla cu stocul de marfa si a zis ca ar fi fost bine sa scap de el. Contabilul a zis sa il bat pe casa de marcat, dar e posibil sa il bat din moment ce am incheiat activitatea acum 2 saptamani?
Ultima modificare: Marți, 11 Septembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:51, 11 Septembrie 2018
Asa cum v-a recomandat. Trebuie sa v-il vindeti catre dumneavoastracu factura, adica il bagati in casa de marcat si scoateti bon fiscal. Abia dupa aceea mergeti la firma specializata sa va scoata memoria fiscala si sa va duca actele la finante pentru defiscalizarea casei de marcat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stoc de marfa ramas dupa radierea i.i. neplatitoare de tva paul2020 paul2020 Buna ziua. O ii neplatitoare de tva a fost radiata la cere la registrul comertului ,casa de marcat a fost defiscalizata de o firma specializata in ... (vezi toată discuția)
Stoc marfa if pitigoimocanumihaela pitigoimocanumihaela Care este procedura si care sunt implicatiile fiscale, pentru radierea unei IF care are stoc de marfa? (vezi toată discuția)
Stoc marfa dupa radiere si defiscalizarea casei de marcat paul2020 paul2020 Buna ziua. O ii neplatitoare de tva a fost radiata la cere la registrul comertului la data de 17.11.2022,casa de marcat a fost defiscalizata de o firma ... (vezi toată discuția)