avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Fuga de la locul accidentului pe teritoriul Germaniei
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Fuga de la locul accidentului pe teritoriul Germaniei

Buna ziua,
Acum o luna de zile am fost implicat intr-o coliziune usoara cu un alt autoturism. Eram in timpul programului de lucru, insa cu masina unui prieten.
Astazi am fost instiintat de firma unde lucrez cum ca politia vrea sa stie numele si numarul de la masina care s-a aflat la locul respectiv.
La ce sanctiuni ma pot astepta in urma acestei fapte?
Imi asum toate consecintele, stiu ca moral si legal nu am procedat corect.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:46, 11 Septembrie 2018
Consecintele difera in raport de reglementarile legale in materie de circulatie ale statului german
Discutati cu un avocat german pt a vedea care sunt consecintele faptei dvs si la ce va puteti astepta,fiecare tara isi are propria legislatie,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident in germania Ovacs Ovacs Buna ziua am și i-o o întrebare. Azima trezit cu poliția la usa ( pol din Germania ) Find stabilit in Germania . Maiau adus la cunoștința ca nevasta a ... (vezi toată discuția)
Accident butnar11 butnar11 Buna ziua, Aveam autoturismul parcat in fata firmei la care lucram si un coleg mi-a lovit masina cu ... (vezi toată discuția)
Accident rutier vatamare corporala despagubiri gnraloo gnraloo Buna ziua! Vineri seara am suferit un accident in timp ce ma deplasam cu motocicleta pe un drum cu prioritate. La o intersectie aflata in curba,de pe o strada ... (vezi toată discuția)