avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita

buna ziua,intrebarea mea ar fi urmatoarea, in anul 2011 am loat un credit de consum de la o banca ,toate bune pana in 2012 luna iulie cand nu am putut sa mai achit ratele ultima plata catre banca find efectuata in iunie 2012 intre timp banca a dat datoria catre firma de recuperari kruk iar in luna iulie 2018 kruk ma dat la executor de unde am fost instintat ca mi sa pus proprire pe doua conturi care le am deschise.intrebarea mea ar fi mai pot sa fac contestatie la executare daca nu am facut in cele 15 zile care leam avut la dispozitie,sau este normal sa mai fiu executat dupa sase ani de la ultima plata. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: stefistefan13 , utilizator 15:39, 11 Septembrie 2018
Buna ziua,
Contestatie la executare cu ridicarea exceptiei prescriptiei.
Atentie la termene
contractul avea o durata de cinci ani asea dar ultima rata trebuia sa fie undeva in iunie 2016

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie credit/executare silita catrinee catrinee buna ziua, as dori sa ma ajutati in urmatoarea problema.In iulie 2007 am luat un credit de la BCR pe 10 ani..am platit doi ani, ultima rata in iulie 2009, BCr ... (vezi toată discuția)
Executare silita 2016 - contract card de credit 2006 Alex_1985 Alex_1985 Buna ziua, Tatal meu a incheiat la inceputul anului 2006 un contract de card de credit cu o banca la care nu a mai putut plati ratele respective din ... (vezi toată discuția)
Credit restant marias7 marias7 Am un credit facut la Bcr de mai multi ani. L-am achitat pe jumatate o perioada.Dupa care am intrerupt plata ratelor.In 2012 a fost vandut la kruk. La un ... (vezi toată discuția)