avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Credit neplatit ...plecat din Romania..
Discuție deschisă în Executare silită

Credit neplatit ...plecat din Romania..

Credit nevoi personale....2008...neplatit si nu mai locuiesc in Romania
Firma de recuperare a pasat dosarul catre un recuperator care a angajat un executor.
Executorul nu a gasit nimic care sa imi apartina ..bunuri mobile sau imobile, venituri.
Executorul a instiintat firma de recuperare ...care ulterior a venit cu o oferta de reducere 30% .daca platesc anul acesta
2018 fiind anul in care se implinesc cei 10 ani de cand am luat creditul de 10 000 ron.
Ce urmeaza daca nu accept oferta?
Cel mai recent răspuns: Pddo , utilizator 21:20, 11 Septembrie 2018
Buna ziua,
sfatul meu ar fi sa promovati o contestatie la exeuctare si sa nu achitati procentul propus, din cel putin doua motive- un motiv - creanta dvs pare sa fie prescrisa, caz in care nu se justifica sa achitati ceva pt care creditorul nu mai are dreptul sa primeasca; al doilea motiv- este posibil, astfel cum s-a intamplat in cazul multor altor debitori- sa fiti urmrit in continuare pentru restul de creanta scazut din suma achitata
Va pot sta la dispozitie pentru mai multe detalii
Cu stima
Buna ziua,
NIMIC!
Daca nu au ce executa ce sa execute?
Inca ceva, de ce nu ati contestat executarea avand in vedere ca s-a prescris dreptul?
Mergeti la avocat sa va faca contestatie la executare si sa scapati.
Altfel o sa va prinda.
In 2016 ...mi.am luat un job in Romania ...si am constatat ca contul la banca e blocat ...si am mers la executor si am negociat plata a 150 ron lunar si deblocarea contului
Dupa 3 luni si 3 plati ...am parasit Ro din nou fara sa mai adaug plati.
Am fost contactat si am explicat ca nu mai locuiesc in Ro .......dupa care mi.au facut oferta ....
Cred ca din cauza ca se implinesc 10 ani de cand am accesat creditul.
Ce urmeaza??

CABINET INDIVIDUAL AVOCATURA "STOEAN CARMEN" a scris:

Buna ziua,
sfatul meu ar fi sa promovati o contestatie la exeuctare si sa nu achitati procentul propus, din cel putin doua motive- un motiv - creanta dvs pare sa fie prescrisa, caz in care nu se justifica sa achitati ceva pt care creditorul nu mai are dreptul sa primeasca; al doilea motiv- este posibil, astfel cum s-a intamplat in cazul multor altor debitori- sa fiti urmrit in continuare pentru restul de creanta scazut din suma achitata
Va pot sta la dispozitie pentru mai multe detalii
Cu stima

Ultima modificare: Marți, 11 Septembrie 2018
Pddo, utilizator
Dar daca omul a fost deja executat, trebuie vazute alte motive de promovare a contestatiei.

Alte discuții în legătură

Insistente de plata din partea unei firme de recuperari creante raduilea raduilea Buna, doresc a va adresa o problema. Tatal meu a luat in anul 2004 un credit de la BCR ptr achizitia de electrocasnice, el fiind pensionar. La cateva luni de ... (vezi toată discuția)
Credit prescris dmion dmion Buna ziua! va cer sfatul inca o data. am un credit din 2005 si din 2007,care a fost ultima rata (dar mai erau rate de platit) platita,am avut necazuri cu ... (vezi toată discuția)
Recuperare debit de catre societate recuperari creante dfd dfd Buna ziua, in anul 2005 am contractat un credit pt care s-au platit 10 rate. nu am mai avut loc de munca si m-am imbolnavit si nu am mai putut plati. cei de la ... (vezi toată discuția)