avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1133 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... certificat de producator
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

certificat de producator

Buna ziua, vreau sa-mi fac o plantatie de pomi si ma intereseaza daca trebuie sa fiu PFA pentru a scoate un certificat de producator de la primarie.

Va multumesc !@!!@
Cel mai recent răspuns: adi79 , utilizator 11:54, 17 Noiembrie 2009
Nu trebuie sa fi PFA , trebuie doar sa infiintezi plantatia si sa fi producator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pomii vecinului mi-au distrus gardul TudorB TudorB Buna seara. As vrea sa fac o sesizare catre primarie (cred ca acolo trebuie, nu?) prin care sa reclam faptul ca pomii vecinului mi-au distrus gardul de lemn ... (vezi toată discuția)
Copac plantat in fata domiciliului tyropol2000 tyropol2000 Buna ziua tuturor, mai intai vreau sa fiu sincer si sa spun ca nu am gasit raspunsul la nedumerirea mea pe net (nu ca l-as fi rascolit pe tot) insa am nevoie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua dețin o firma de procesare suc din fructe. Întrebarea ... RazvanMT RazvanMT Buna ziua dețin o firma de procesare suc din fructe. Întrebarea mea este dacă pot închiria de la persoane fizice suprafețe de teren cu pomi fructiferi ... (vezi toată discuția)