avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pot muta o firmă din Germania in Romania
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pot muta o firmă din Germania in Romania

Am o firmă in Germania si as vrea sa mut sediul in Romania dar sa raman cu contractele pe in Germania...se poate?
Ultima modificare: Marți, 11 Septembrie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pfa norma venit si angajat in germania?? DankePFA DankePFA Buna ziua, 1. Este permis sa ai in Romania un PFA la Norma venit cu Caen 6202 si concomitent sa fii angajat cu carte de munca in Germania (norma intreaga ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca cu o societate comerciala din ue, locul prestarii activitatii fiind in romania. manummb manummb Doresc un sfat in urmatoarea problema: situatia mea este urmatoarea - o firma din Germania doreste angajarea mea insa locul meu de munca va ramane in Romania ... (vezi toată discuția)
firma romaneasca cu asociati straini ManuelaGöres ManuelaGöres Buna ziua, Avem un SRL inregistrat in Romania unde se platesc toate taxele si impozitele. Administratorul este persoana cu cetatenie germana dar si cu ... (vezi toată discuția)