avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In comformitate cu legea 189/2000 pensie de urmas ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In comformitate cu legea 189/2000 pensie de urmas primesc si copii

Mama mea a beneficiat de pensie sau indemnizatie de refugiat dupa tatal ei.Acum ea a decedat.Intrebare: Noi copii beneficiem de pensie de urmas cf.legii 189/2000- actualizata? Multumesc pt.raspuns.
Cel mai recent răspuns: aurica tifor , utilizator 22:23, 11 Septembrie 2018
Va rog sa-mi spunetii unde este mentionat in lege acest lucru?? Puteti va rog sa-mi reproduceti din lege? Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 189/2000- mostenitori fantaghiro fantaghiro Buna ziua, referitor la aceasta lege as vrea sa stiu urmatorul lucru; -daca tatal meu si mama mea beneficiaza fiecare in parte de drepturile aferente ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, tatal meu a avut o pensie de refugiat prin legea 189/2000, ... corinastoichita corinastoichita Buna ziua, Tatal meu a avut o pensie de refugiat prin legea 189/2000, obtinuta in perioada celei de-a doua casatorii. A beneficiat multi ani, dar anul trecut ... (vezi toată discuția)
Legea 189 danairimies73 danairimies73 Tatal meu a fost refugiat si avea anumite avantaje prin Legea 189.A decedat si as dori sa stiu daca mama mea(sotia lui) ar putea sa renunte la pensia ei si ... (vezi toată discuția)