28 anigr 1 plus conditii speciale plus 10 ani conditii deosebite pot beneficia pt calcul punctaj mediu la raportarea la 25 de la 1 oct? Mentoonez ca activitatea pe care am desfasurat o si societatea unde lucrez se regaseste in anexa 2 si 3 din legea 263/2010 Va multumesc!
La personalul care a lucrat in reteaua de subteran(exploatarea lignitului oltenia ) si a avut procent de peste 50% subteran , majorarea de 50% se face ca fiind procent din procent. Mai exact la un (1 ) punct realizat pe anul unu de activitate , majorarea ajunge la 1,25 nu 1,5 ca si la cel cu suta la suta subteran. Din moment ce la cotizatia CAS s-a facut la fel pentru cel cu 50% ca si pentru cel cu 100% , este corecta abordarea caselor de pensii ?
Pensionare
Antonie gh
stagiu complet de cotizare: 37 ani din care 27 ani gr. 1+ coditii speciale si 10
ani conditii deosebite. Beneficiez din octombrie de noua formula de calcul a ... (vezi toată discuția)
Punct pensie
dodorel62
Buna ziua . Am 33 de ani de munca cotizati , dintre care 6 de gr1 , 20 gr 2 si restul 7 fara grupa , toti in minerit .Comform L 155/2015 stiu ca trebuie sa am ... (vezi toată discuția)
Pensie
CRISTIAN59
Pot beneficia si eu de marirea de pensie conform articolului 169 cu 1 (nou adoptat) am lucrat 25 ani si 9 luni (grupa 1 si conditii speciale):
Am iesit la ... (vezi toată discuția)