avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul indemnizatie CC; conteaza pre/post natal?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul indemnizatie CC; conteaza pre/post natal?

Pentru calculul indemnizatiei crestere copil se iau in calcul ultimele 12 luni de cotizatie. In cazul concediilor pre si post natal cand primim 85% din salariu, aceste luni se trec pe adeverinta dusa ca si venituri? Sau se calculeaza strict perioada lucrata inaintea concediilor maternale?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Boatca Elena Boatca Elena Sunt in concediul de crestere a copilului. Stiu ca legea prevede ca persoana care beneficiaza de acest concediu primeste 85% din salariu. Tot 85% din salariu ... (vezi toată discuția)
Elucidare raspuns plata concediu post natal mitid84 mitid84 buna ziua. In aceasta dimineata am pus urmatoarea intrebare \\"in cazul in care sunt in concediu de risc maternal in ce fel ma poate afecta la veniturile de ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal si concediu prenatal ELENAGOGONEA ELENAGOGONEA Buna ziua , Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti cum se calculeaza riscul maternal si concediul prenatal? din cate am citit riscul maternal este 75% ... (vezi toată discuția)