mitid84 a scris:
.....
Problema mea este ca nu am inteles nimic si nici nu am mai primit nici un raspuns dupa cu toate ca am revenit pe aceeasi intrebare. :(
Influenteaza veniturile post natale concediul de risc maternal sau nu? adica eu daca sunt in concediu de risc maternal care se plateste cu 75% din salariu in concediu de crestere copil procentajul de 85% o sa se calculeze din veniturile care au fost platite cu 75% sau din salariul normal pe care il aveam inainte de a intra in concediu de risc maternal?
Multumesc foarte mult !
1. Pe viitor, aveti grija ca, deschiderea mai multor topicuri legate de aceeasi problema va duce la stergerea acelor topicuri , intrucat se incalca Regulamentul acestui Forum.
2. In speta, la calculul indemnizatiei pentru CCC se va lua in considerare si indemnizatia pentru concediu de risc maternal.
De exemplu, o salariata a fost in concediu de risc maternal 2 luni si a primit o indemnizatie aferenta acestuia si 10 luni salariu , atunci indemnizatia de CCC se va calcula astfel = 85% x (10 luni x salariul net + 2 luni x indemnizatia pentru risc maternal ) : 12