avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Grad de handicap diabet tip 1 modificat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Grad de handicap diabet tip 1 modificat

Fata mea in 2011 s-a imbolnavit de diabet tip 1 face 4 injectii insulina zilnic, 3 Novorapid si 1 Lantus, a beneficiat de grad handicap grav, o data cu implinirea varstei de 18 ani gradul de handicap s-a modificat in accentuat. Este legal acest fapt?? Aceasta boala nu se vindeca niciodata.
Cel mai recent răspuns: Crișan Adrian , utilizator 13:49, 9 Martie 2023
Bună ziua am un băiete cu diabet tip 1 cu vârsta de 11 ani, as dori și eu și soția mea sa putem scoate pensia privata. Va rog frumos așteptăm un răspuns. Multumim

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt bolnav de diabet tip1[insulino dependent] ,pot fi scutit de impozitul pe salariu ? TesuAdrian TesuAdrian Buna ziua doamnelor si domnilor ! Sunt bolnav de diabet tip1 [ ma injectez cu insulina de 4[patru] ori pe zi ] lucrez la o companie privata si vreau sa va ... (vezi toată discuția)
Handicap adinacamy adinacamy am dosar pensie de handicap grad accentuat din anul 2004,cu diagnostic diabet zaharat insulinonecesitant.mentionez ca am aceasta boala din 1977 pe cand aveam 8 ... (vezi toată discuția)
Diabetul zaharat tip 1 insulinodepedent de la varsta de 11 ani narcisachiriac narcisachiriac buna ziua sufar de diabet zaharat insulinodependent de la varsta de 11 ani si acum am 35 ani deci de 21 de ani am aceasta boala in fiecare an merg la comisie ... (vezi toată discuția)