avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... avocat roman in Spania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

avocat roman in Spania

buna ziua, as vrea sa stiu daca un avocat roman poate sa pledeze in Spania intr-o cauza de omor ( un roman a murit intr-un penitenciar din Spania, cazul s-a solutionat cu sinucidere, dar familia este convinsa ca baiatul a fost omorat in inchisoare ), sau se poate cere cumva stramutarea cauzei in Romania ? Chiar nu stiu si doresc sa ajut familia respectiva. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 20:53, 13 Septembrie 2018
Va trebui sa va adresati unui av spaniol sau unui av roman care profeseaza in Spania si este membru in asociatiile profesionale ale avocatilor de acolo.Procesul nu poate fi stramutat oricum nu exista un proces inteleg dar chiar daca exista nu se putea.
Daca le-a intrat in cap ca a fost sinucidere, nu prea se mai poate schimba nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

apartament in rate spania, renuntare la rate, poprire salariu buna ziua, va rog sa imi spuneti ce se poate face in situatia ... Sorina Florina Sorina Florina Buna ziua, Va rog sa imi spuneti ce se poate face in situatia urmatoare. Sotul meu lucreaza in Spania de 2 ani. A mai lucrat 7 ani inainte de 2008. Intre ... (vezi toată discuția)
Zile de munca in folosul comunitati cristak1 cristak1 Daca am primit o sentinta in spania sa prestez munca in folosul comunitatii si nu am prestat eu intorcindu-ma in romania ce mi se poate intimpla? (vezi toată discuția)
Redeschidere dosar Buna seara sotul meu este arestat in Spania ,a primit o pedeapsa de patru ani . Cum se cere repatrierea ? Si in momentul cand va fi in Romania ,vom avea ... (vezi toată discuția)