avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... GDPR
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

GDPR

Salut. Conform GDPR, este legal ca furnizorii de transport in comun sa utilizeze datele mele personale pe abonament, fara ca eu sa fi semnat un act conform caruia imi dau acordul ca datele mele sa fie folosite in acest sens? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Horga , utilizator 09:45, 19 Septembrie 2018
Furnizorii de transport in comun sunt inregistrati ca operatori de date cu caracter personal.
De unde au furnizorii de transport in comun datele dvs ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este procedura pentru inregistrare ca operator date cu caracter ... miai222 miai222 Care este procedura pentru inregistrare ca operator date cu caracter personal? Pe website-ul dataprotection.ro nu se mai regaseste formularul de inscriere. (vezi toată discuția)
Controlorii au acces la informatiile personale ale pasagerilor? DianaM2022 DianaM2022 Buna ziua! Am o nedumerire: am fost amendata de controlori pentru ca am dat sms-ul prea tarziu si codul primit era invalid. Mi-au spus ca pot plati amenda de ... (vezi toată discuția)
Gdpr listele de sustinatori pentru candidatii independenti la alegeri sorinv sorinv Pentru ca un candidat independent sa poata candida la alegerile europarlamentare trebuie sa prezinte la BEC 100000 de semnaturi in original Aceste liste sunt ... (vezi toată discuția)