avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pergola lipita de casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pergola lipita de casa

Buna ziua. Locuiesc in Otopeni. Am casa, care ocupa fix 45%din teren. Vreau sa construiesc o terasa/pergola lipita de casa- adica o placa beton, 4 stalpi de lemn si acoperis in panta. Exista vreo posibilitate de a o face fara autorizatie- eventual pe piloni, neprinsi stalpii in beton, declaratie ca e anexa, sau garaj...sau orice alta varianta de a putea sta la umbra la o masa, fara sa alerg dupa autorizatie? Am inteles ca nu am voie sa depasesc 45 % din curte cu constructiile. O terasa acoperita intra la categoria constructie?

Alte discuții în legătură

Veranda Irgo Irgo Buna seara! Pentru construirea in regie proprie a unei verande din structura metalica, acoperita cu tigla metalica, este nevoie de autorizatie de constructie? ... (vezi toată discuția)
Autorizatie/plan de constructie Ibigiu Ibigiu Buna ziua, Vreau sa imi construiesc un hambar pe stalpi de teava prinsi in beton si cu acoperis de lemn acoperita cu tigla. Intrebarea mea este : Am ... (vezi toată discuția)
Garaj structura de lemn Crusoveanu Crusoveanu Buna seara si va multumesc anticipat pentru ajutor si raspunsuri. Mentionez ca doresc sa construiesc un garaj pe structura de lemn si cu beton jos, fara ... (vezi toată discuția)