avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 202. Sesiune practică cu Adrian Bența

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistare denumire
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistare denumire

Buna ziua!!! Puteti va rog sa imi spuneti daca am inregistrat un S.R.L. trebuie inregistrata undeva si denumirea magazinului sau pot utiliza ce nume vreau eu?
Ultima modificare: Miercuri, 12 Septembrie 2018
Marina G., utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 07:59, 14 Septembrie 2018
Nu, nu aveti voie sa faceti concurenta marcilor inregistrate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detin o aplicatie web si un domeniu cu acelasi nume, generic ... Marian991 Marian991 Detin o aplicatie web si un domeniu cu acelasi nume, generic o sa le denumesc \"bursa transport\" am inregistrat aplicatia la orda (oficiul roman pentru ... (vezi toată discuția)
Nume domenii web asemanatoare. se incalca vreun drept? CGB86 CGB86 Detin un site cu numele (dau un exemplu) www.a-b.ro. Azi am primit o somatie prin care mi se aduce la cunostinta ca incalc drepturile de autor pentru ca detin ... (vezi toată discuția)
Numele unei societati stanbogdan23 stanbogdan23 Am o dilema , va rog ajutati-ma ... Vreau sa ma asociez cu un prieten sa deschid un magazin de haine intrun centru comercial. Societatea are ca domeniu de ... (vezi toată discuția)