avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte vanzare cumparare

Apoi in anul 2004 in ianuarie am mers la notar cu cei doi parinti si fratele pe care il am si am semnat actul de banzare cumparare de pe numele parintilor pe.numele meu cu suma de 52 000 mil lei pe vremea aceea 5000 euro suma care s-a restituit treptat 3000 apoi inca 2000 dupa care am intrat in posesia apartamentul cu drept de sedere a parintilor ambii .Din nefericire unul din parinti a decedat in aprilie pe 1 si a ramas celalat repectiv eu sunt proprietarul .Doresc sa stiu daca se poate modifica acest act fara acordul meu ca vin des amenintata de acest lucru daca da cum pot sa ma apar pentru a nu pierde.Multumesc
Cel mai recent răspuns: MIHAELA Elen , utilizator 02:21, 13 Ianuarie 2019
Va rog explicați cine sunteți Dvs , din speța expusă.
Copilul sau soțul supraviețuitor?
Dacă sunteți copilul- din cele menționate părinții Dvs aveau uzufruct viager( și atunci cât trăiesc au dreptul sa folosească, locuiască in casa) fiecare dintre ei.
Dacă sunteți parintele supraviețuitor - atunci gasiti răspunsul in ceea ce deja am menționat, cât trăiți puteți locui in acel apartament
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament sau vanzare cu clauza de renta viajera? ioanacnc ioanacnc Buna ziua! Am nevoie de ajutorul dumneavoastra! Ce tip de act trebue sa inchei, la notariat, cu mama mea, pentru a mosteni apartamentul la care ea este ... (vezi toată discuția)
Testament pentru folosinta apartamentului de catre concubin eli68 eli68 Buna ziua. Am un apartament si o masina. Am cunoscut o persoana cu care traiesc in concubinaj. Ne-am inteles ca daca voi deceda va ramane in apartament. Eu nu ... (vezi toată discuția)