avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Haine la comanda - lege
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Haine la comanda - lege

O poveste lunga! Mi-am facut la comanda rochia de cununie civila, plus rochia fetitei. 1.400 ron platiti iar rezultatul....o mizerie.

1. Ambele rochii le-am primit intr-o punga, murdare si mototolite.
2. Rochia fetitei mica, desi de doua ori cand am fost la probe am luat-o dupa mine, mi-au spus ca nu e nevoie sa ii ia masuratori. Am avut nevoie de 3 persoane sa o bagam pe ea.
3. Rochia mea, o oribilitate. Cu foarte multe defecte si probleme.

Am luat legatura cu ele imediat, si mi-au propus sa vin sa le modific, de pe o zi pe alta (eu nu locuiesc in Bucuresti), sau....cu 2 zile inainte de nunta. Evident ca am refuzat, si le-am spus ca ma descurc cu o coritorie locala pentru modificari, plus duse la curatatorie. Costul total a fost de 200 ron.

Le-am scris din nou, cerand sa mi se ramburseze aceasta suma de 200 de ron, fiind din vina lor, plus mana de lucru nejustificata pentru ca rochiile au fost modificate complet. Le-am spus sa opreasca doar costul materialului, care nu ar trebui sa depasasca 600 ron.

Evident ca nu au fost de acord, spunand ca ele mi-au oferit solutia sa merg la ele sa le modifice, si ca nu imi vor rambursa nimic.

Plata am făcut-o doar prin transfer bancar, in contul personal al uneia dintre fete. Am cerut factura pentru serviciile prestate, si nu mai imi răspund la mesaje.

Intrebare: exista vreun temei legal in toata treaba asta? Le pot constrange in vreun fel? O sa le dau un review pompos, sau una peste alta....sunt 1.600 ron pierduti?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:10, 13 Septembrie 2018
Buna dimineata. Aveti incheiat un contract cu doamnele, firma, respectiva/e in care sa fie specificate obligatiile fiecarei parti? Daca da se poate face o plangere la ANPC. Daca nu aveti contract ci doar extrasul de cont cu suma trimisa si la detaliile transferului este specificat pentru ce sunt trimisi banii puteti incerca tot o plangere la ANPC precum si una la ANAF, banuiesc ca doamnele lucreaza "la negru" si... Pentru inceput eu le as ameninta cu plangerile la ANPC si ANAF pentru lipsa facturi, poate va platesc...daca nu, plangere si sa se ocupe organele statului mai departe...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda, teapa sau inselaciune prin cumpararea de bunuri pe facebook MadalinaG01 MadalinaG01 Buna ziua. Vin la dumneavoastra cu disperare pentru ca am ajuns in momentul in care nu mai stiu ce sa fac. Am achizitionat de curand de pe site-ul de ... (vezi toată discuția)
Roba avocat lori2007 lori2007 Buna seara! Imi puteti spune, va rog, de unde pot achizitiona roba si care ar fi costul aproximativ al acesteia? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Modificare zbor wizz air Helena21 Helena21 Buna ziua. În data de 11.03.2018 am cumpărat un bilet de avion dus-întors pe ruta Bucureşti-Lisabona, pentru perioada 24.05.2018-29.05.2018. În data de ... (vezi toată discuția)