avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire conturi
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire conturi

Buna. Direcția de taxe și impozite a procedat la poprirea unei sume (800 lei) asupra conturilor mele. Am incercat să plătesc către diverse bănci ratele și se pare că banii nu au fost recepționați de fiecare bancă în parte.Este din cauza acestei popriri? Daca da, cum pot rezolva situația ? Suma de 800 lei vizează fiecare cont in parte sau se colectează de către primărie din diversele conturi până la întregirea sumei???
Ultima modificare: Miercuri, 12 Septembrie 2018
MAGDALNA, utilizator

Alte discuții în legătură

Poprire dintr-un cont in care platesc rata la banca sebastian_rusu sebastian_rusu Am intarziat cu plata unor impozite (existand si o amenda auto, platita de fapt), motiv pentru care mi-a venit la serviciu poprire pe salariu si conturile pe ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am nevoie de ajutor si dupa îndelungi cercetări ... dresdros12 dresdros12 Bună ziua! Am nevoie de ajutor si dupa îndelungi cercetări am găsit aceasta platformă, unde sper ca voi găsi răspunsuri la intrebarile mele. La data ... (vezi toată discuția)
Poprire banca si angajator aurelian_pena aurelian_pena buna ziua. situatia este urmatoarea. am la Piraeus bank un credit neachitat, cu ordin judecatoresc de poprire. luna trecuta mi-a venit de la taxe si impozite ... (vezi toată discuția)