avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie de handicap cu indemnizatie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie de handicap cu indemnizatie

salut am pe tatal meu cu o pensie de handicap cu sechele AVC de citiva ani acum sa inbolnavit si mai grav sa operat la colon si intestine este purtator de punga este imobilizat la pat deoarece este operat de 2 ori la colon este foarte slabit va rog ajutatima si pe mine, am referat din spital, am referat de la medicul oncolog, bilet de esire din spital ,scrisoarea medicala de la medicul de familie,cu astea toate pot merge la casa de handicap judeteana olt pentru pensie va rog spunetimi si mie daca mai trebuie ceva va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:17, 13 Septembrie 2018
Nu exista pensie de handicap.
Exista indemnizatie de handicap. si pensie de invaliditate.
Detalii despre cele doua, aici:

[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare grad handicap (nerevizuibil) poate fi pierduta? mosdaniel mosdaniel Buna ziua Am o mare nedumerire.Mama mea este pensionara pentru limita de varsta in invatamant si de-a lungul timpului a suferit mai multe operatii, inclusiv ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie insotitor persoana imobilizata la pat Andrei Gica Andrei Gica Familia unui pensionar imobilizat la pat din cauza unui accident vascular poate beneficia de vreo indemnizatie pt faptul ca-l ingrijesc pe batran ? Daca da, de ... (vezi toată discuția)
Victima unei culpe medicale vali_ned vali_ned Buna seara Va rog ajutati-ma cu cateva sfaturi juridice. In anul 2008 am fost victima unui doctor care din culpa medicala mi-a distrus sanatatea. Mai exact ... (vezi toată discuția)