avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Deschidere succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Deschidere succesiune

Buna ziua.Socrul meu a decedat in luna februarie la varsta de 80 de ani.Ca si mostenitori ar fi sotia supravietuitoare un fiu si o nepoata de fiu.Succesiunea dupa parintii socrului decedat nu a fost facuta .Doresc sa stiu daca se poate deschide succesiunea dupa socru in conditiile in care dupa decesul parintilor lui nu s-a facut .va multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:52, 13 Septembrie 2018
O deschideti dar va fi facuta mai intai cealalta succesiune cu prezentarea corespunzatoare a celorlalti mostenitori.
Ultima modificare: Joi, 13 Septembrie 2018
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune si dobindire apartament Petrash Petrash In urma decesului socrului meu a ramas un apartament cu doua camere. Dintr-o casatorie anterioara, socrul meu are doua fiice - pe FOSTA mea sotie si pe sora ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa moartea sotului - sotia ce drepturi are? ioanadaniel ioanadaniel buna ziua. poate ma puteti lamuri si pe mine intr-o problema. Unei prietene ia murit sotul. Ce drepturi are ea in urmatoarele conditii: Sotul ei avea o fata ... (vezi toată discuția)
Drept succesoral georgeion georgeion Sotia are drept de succesiune asupera mostenirii din partea sotului decedat in conditiile in care la sotul nu a avut deschisa succesiunea dupa parintii ... (vezi toată discuția)