avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transa de vechime inclusa in sal. minim?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transa de vechime inclusa in sal. minim?

Buna ziua! Suntem institutie publica cu personal contractual. As dori sa aflu de la dv. daca este corect:
1. muncitorul calificat tr.I gradatia 5 sa aibe salariul de 1900 lei
2. soferul tr.I gradatia 4 sa aibe salariul de 1900 lei?
Care este salariul de baza de la care se adauga coeficientii pentru transa de vechime?
Mentionez ca la reincadrarea in baza L.153/2017 de la 1.07.2017 in institutie nu s-au facut modificari de salariu pentru personalul angajat la acea vreme. In schimb, pentru personalul nou angajat(detasat) li se aplica L.153/2017.

Alte discuții în legătură

Bună ziua! Într-un uat, salariul de bază la gradația 0, era ... Erikka Ermina Erikka Ermina Bună ziua! Într-un UAT, salariul de bază la gradația 0, era de 3795 lei pentru personalul contractual. În această instituție nu s-a efectuat, de ... (vezi toată discuția)
Modificare coeficienți după câteva luni Adamj Adamj Buna seara. Vă rog să-mi spuneți la 2 întrebari: 1. dacă este legal adoptată o hotărâre de consiliu de modificare a coeficienților după câteva ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.În luna noiembrie 2018 am susținut un concurs de ... MireaM MireaM Buna ziua.În luna noiembrie 2018 am susținut un concurs de angajare într-o instituție bugetară pentru un post de muncitor calificat III, în urma căruia ... (vezi toată discuția)