avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Am divorțat de curând și că sa îmi plătească pensia la copil merg numai la executor.pot merge in instanta să îl dau in judecata sa îi facă poprire direct din salariu?în hotărârea judecătorească nu este trecut sa îi se oprească din salariu
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 14:45, 13 Septembrie 2018
Poprirea nu se mai instituie din oficiu, de catre instanta de judecata, ci la cererea dumneavoastra, prin executor judecatoresc.

Ori de cate ori veti dori sa obtineti pensia de intretinere, pe un interval de timp determinat, va veti adresa executorului .( se initieaza tot atatea executari silita, separate).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nepunere in executare sentinta plata pensie intretinere A. A. Dupa emiterea unei hotarari judecatoresti prin care se stabileste plata pensiei de intretinere, unitatea militara la care lucreaza debitorul refuza sa puna in ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei de intretinere minor micheller micheller Am o problema: fostul sot n-a mai platit pensia de intretinere la copil de peste 4 luni. Am incercat sa depun o cerere la firma lui ca sa-i opreasca banii din ... (vezi toată discuția)
Plata pensie alimentara - poprire mara2017 mara2017 Buna ziua. Am o hotarare judecatoreasca definitiva in care scrie ca tatal copilului trebuie sa plateasca 25% din venituri + diferenta de bani de la momentul ... (vezi toată discuția)