avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Scutire impozit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Scutire impozit

Cei care au in intretinere persoane cu grad de handicap, sunt scutiti de impozit?
Ultima modificare: Joi, 13 Septembrie 2018
alina brandusan, utilizator
Cel mai recent răspuns: alina brandusan , utilizator 08:37, 22 Septembrie 2018
Art 456 alin 1 lit t codul fiscal
referitoare la impozitul pe clădiri

alina brandusan a scris:

Cei care au in intretinere persoane cu grad de handicap, sunt scutiti de impozit?

Ultima modificare: Joi, 13 Septembrie 2018
AU Lucifer, utilizator
Multumesc Lucifer, dar pe mine ma inereseaza impozitul pe veniturile din salarii. (nu am fost eu destul de clara )
Se aplică numai persoanelor încadrate într-un grad de handicap,care obțin venituri din salarii.

alina brandusan a scris:

Multumesc Lucifer, dar pe mine ma inereseaza impozitul pe veniturile din salarii. (nu am fost eu destul de clara )

Da, asta stiam. Multumesc mult!

AU Lucifer a scris:

Se aplică numai persoanelor încadrate într-un grad de handicap,care obțin venituri din salarii.

alina brandusan a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe casa negru daniel negru daniel Buna , am un unchi care este persoana cu handicap accentuat si zilele astea a primit de la primarie o instintare prin care i se comunica ca are de platit ... (vezi toată discuția)
Drepturi persoane cu handicap cristid64 cristid64 Buna ziua! sunt persoana cu handicap grav si in urma cu o saptamana primaria orasului TARGU MURES mi-a trimis o scrisoare prin care ma anunta ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite cladiri si masini pentru persoane fizice sfeta sfeta Am certificat de handicap grav permanent din 2009 si nu plateam impozit pe cladire si teren pana anul acesta cand mi s-a transmis ca din 2016 trebuie sa ... (vezi toată discuția)