avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Plata
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Plata

Este corect ca atunci cand ti s-a intrerupt furnizarea energiei electrice (din cauza ta) ca atunci cand vrei sa te reconectezi ,sa platesti si deconectarea, si reconectarea ?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:43, 13 Septembrie 2018
In logica lucrurilor, Da, este normal. La deconectare ca si la reconectare, furnizorul de energie electrica a folosit lucratori, echipamente tehnice si alte mijloace de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor la garantie (rebransare gaz) danafancsali danafancsali - In data de 13 august 2013 a fost intrerupta furnizarea gazelor naturale la adresa sus mentionata datorita neachitarii facturilor reprezentand contravaloarea ... (vezi toată discuția)
Refuz reconectare energie electrica bukinst bukinst In urma cu 3 ani am inchiriat un imobil in Sibiu unei firme cu contract incheiat la notar. Am inregistrat contractul la organele fiscale si am platit impozitul ... (vezi toată discuția)
Deconectare dupa plata factura gdf suez, evitare taxa de deconectare/conectare ezthug ezthug Buna ziua Am o factura la gaze, achitata ce-i drept dupa termenul de plata normal. Problema este ca au venit si au intrerupt furnizarea cu gaze desi eu ... (vezi toată discuția)