avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul concediu prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul concediu prenatal

Sunt in concediu prenatal incepand cu luna septembrie. Calculul indemnizatiei s-a facut in luna septembrie cu contributia la CAS plafonata la 115 lei. Pentru luna octombrie, se va trece automat la prevederile OUG 3/2018? Sau modul de calcul va ramane acelasi de la data la care am iesit in concediu?
Cel mai recent răspuns: andra_mr , utilizator 12:40, 14 Septembrie 2018
O sa ramai pe legea veche pentru ca medicalul tau o sa fie "in continuare".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul cm Vali26 Vali26 Cum se calculeaza CAS ptr sarcina lauzie cod 08 . Va rog exemplu ptr. luna februarie , 28 zile CM, 20 de zile lucratoare in luna, salariul brut 1900. Ce ... (vezi toată discuția)
Cât este cas ul pentru concediu prenatal/postanal începând cu 1 octombrie 2018 CALumi CALumi Daca am intrat în concediu prenatal la 1 august 2018 și mi s-au a reținut 25%pt.CAS, voi primi înapoi banii, începând cu 1 octombrie, datorita faptului ... (vezi toată discuția)
Modificare calcul prenatal OMaria10 OMaria10 Buna ziua, Din anumite surse am inteles ca persoanele care vor intra in prenatal după data de 1 octombrie vor beneficia de alt calcul fata de cel deja ... (vezi toată discuția)