avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lipsa act original
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lipsa act original

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Vecina mea are un apartament.sotul ei a decedat in urma cu zece ani. Nu a facut inca succesiune.
Are insa o problema: nu are contract original de vanzare-cumparare de EGCL(cum era pe vremuri), decat o copie.
Pe contract (copie ) scrie ca a fost intocmit in 6 exemplare.
La primarie a fost ( acolo ar tb sa fie arhiva), dar un domn care se ocupa cu arhiva a zis ca nu gaseste de la blocu ei dosaru cu contracte.
E necajita ca nu stie ce poate face si cum sa procedeze.
Am vazut ca are extras de carte funciara si copia de la contract. Dupa ce a platit creditul are o foaie ca a radiat ipoteca, dar alt act de intabulare nu am vazut sa aiba.
Ce ar putea face?

Alte discuții în legătură

Intabulare in original la banca? bogdanucom bogdanucom In urma contractului de vanzare -cumparare cu ipoteca de la banca, intabularea in original ramane la banca? (vezi toată discuția)
Cadastru pastrat de banca miha006 miha006 Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: Am cumparat un apartament cu credit ipotecar de la banca. Cand s-a facut incheierea de intabulare pe numele meu, ... (vezi toată discuția)
Acte vechi, indescifrabile.... mihaela_let mihaela_let Buna seara. Soacra mea a cumparat o casa in 1980 in baza unui contract de vanzare cumparare autentificat la notariatul de stat de la acea vreme. Hartia s-a ... (vezi toată discuția)