avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Telekom
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Telekom

Buna ziua! Am o cartela prepay si cei de la telekom mi-au restricționat orice fel de apel fara vreun motiv - atat apelurile de intrare cat si cele de iesire ( beneficiile de la cartela nu s-au terminat, nu am sunat in strainatate si nici nu am fost sunat, nu am accesat site-uri dubioase etc) Daca ii actionez in judecata am vreo sansa sa castig?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:53, 13 Septembrie 2018
cereti mai intai o explicatie. procedura prevede oricum o incercare de conciliere prealabila. sigur vreti sa va judecati? pentru 10 eur sau mai putin?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz telekom romania Catalin_Dutu Catalin_Dutu Buna seara, Am sa va dau copy-paste la plangerea ce vreau sa o depun la Telekom Romania. Dupa ce cititi, accept un sfat/parere asupra acestei spete - si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am detinut o cartela telekom prepayd si eram in perioada ... rmarius18 rmarius18 Bună ziua, Am deținut o cartelă Telekom Prepaid și eram în perioada de grație (ultima dată încărcată în ianuarie 2023). În urmă cu 2 ... (vezi toată discuția)
Blocare sim cosmote de catre o persoana necunoscuta Bogdan88 Bogdan88 Buna ziua. Ieri mi-a fost blocata cartela de Cosmote desi eu nu am solicitat acest lucru. Am sunat la relatii cu clienti sa intreb ce se intampla de nu pot ... (vezi toată discuția)