avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Administrator, carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Administrator, carte de munca

Buna seara! La un SRL, activitate principala 8552, administratorul va tine activitatile in engleza cu copiii, trebuie sa isi faca un contract ca va desfasura el activitatile? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Pfa casa de marcat CristinaLi CristinaLi Buna ziua, Sunt PFA din ianuarie 2013 am ca activitate principala CAEN 7430 - activitati de traducere, dar, printre altele, am si urmatoarele CAENuri: 8552, ... (vezi toată discuția)
Pot elibera diplome daca obiectul de activitate e 8552? ralu28 ralu28 Buna ziua, obiectul principal de activitate al firmei mele este 8552 - limbi straine, teatru, dans, activitati artistice. Optand pentru toate codurile de ... (vezi toată discuția)
Doua intrebari, va rog danielg danielg Buna ziua, Va rog, daca se poate, sa ma ajutati cu cateva sfaturi. Urmeaza sa incep activitatea pe un SRL infiintat acum 4 ani (am depus declaratii de ... (vezi toată discuția)