avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Deces recent, ajutor de înmormântare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Deces recent, ajutor de înmormântare

Mama soacra a decedat pe data de 31 August 2018 . As vrea sa stiu dacă beneficiază de un ajutor de înmormântat de la primăria orașului in care a locuit ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:14, 14 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ajutorul de deces se acordă în cazul decesului pensionarului de catre casa de pensii si in acest an este 4.162 lei
Mama soacra era pensionara sau primea ajutor social de la Primarie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor deces margareta mares margareta mares Buna ziua.Socrul meu a decedat in data de 14.10.2018.Era divortat de soacra mea din martie 2018 dupa o casatorie de 33 de ani, neavand impreuna ... (vezi toată discuția)
Ajutor deces margareta mares margareta mares Buna ziua.Socrul meu a decedat in data de 14.10.2018.Era divortat de soacra mea din martie 2018 dupa o casatorie de 33 de ani, neavand impreuna ... (vezi toată discuția)
Pensie de drept Nicoleta_anton1@yahoo.com Nicoleta_anton1@yahoo.com Mama a decedat pe data de 31 aug 2018 mai beneficiază de ultima pensie de drept ? (vezi toată discuția)