avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie constructi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie constructi

Salut!am si eu o intrebare si in acelasi timp o mare problema cu obtinerea autorizatiei de constructi inginerul de la primarie refuza sa.mi dea autorizatia pentru ca spune el nu am respectat spatiul dintre gard si fundatie si greseala este doar de 3 centimetri am spatiu lasat doar 57 centimetri.si fac o paranteza inginerul cu vecinul meu sunt rude si eu cu vecinul nu vorbesc de foarte mult timp intrebarea mea este normal pentru 3 centimetri sa nu imi dea autorizatia?ce ma sfatuiti sa fac ca sa obtin autorizatia?va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 13 Septembrie 2018
Mariandanut, utilizator

Alte discuții în legătură

Amenda primarie refuz demolare baraca de lemn silversentinel silversentinel Buna. Am o nelămurire. Avem o baraca din lemn, fara fundatie care este amplasata chiar lângă gardul vecinilor. Problema este ca ei și-au clădit o ... (vezi toată discuția)
Receptie casa Mariandanut Mariandanut Salut!am si eu o mare problema intre casa si gardul vecinului am distanta de 60 cm si in proiectul casei este spatiul de 70 cm si vecinu ma reclamat la ... (vezi toată discuția)
Constructie ilegala pe limita de hotar catamblin catamblin Buna ziua. Am construit pe limita de hotar o bucatarie si o baie + mansarda. Totul este pe structura de lemn dar are si fundatie. Acum vreau sa intru in ... (vezi toată discuția)