avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... RECEPTIE CASA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

RECEPTIE CASA

Salut!am si eu o mare problema intre casa si gardul vecinului am distanta de 60 cm si in proiectul casei este spatiul de 70 cm si vecinu ma reclamat la primarie si cei de acolo au spus ca da nu este in regula distanta ca daca eu izolez casa spatiul o sa ramana de 50 cm eu am specificat ca nu o sa izolez casa dar ei nu ca daca si daca si inginerul de la primarie refuza sa.mi faca receptia casei ca imi lipsesc 10 cm CE MA SFATUITI SA FAC va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Romeo Valentin , Expert judiciar 21:00, 7 Mai 2020
Puneți un termosistem mai subțire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna , 1. deoarece nu se poate altfel vrea sa execut personal ... lost1989 lost1989 Buna , 1. Deoarece nu se poate altfel vrea sa execut personal gardul pe limita de propietate ( grantuire, mejda) care sa fie mejda/grantuirea intre 2 ... (vezi toată discuția)
Izolarea unui perete al casei la distanta de 60 cm de langa linia de hotar jhony24 jhony24 Buna ziua,casa mea este construita la 60 cm de hotar(la mijlocul casei)tin sa mentionez ca la construirea casei,fundatiei si a primului nivel,vecinul de ... (vezi toată discuția)
Constructie noua limita hotar disputa vecini florydania florydania Buna ziua. Anul trecut (2018) am cumparat o casa cu un teren, in credit ipotecar. Cand noi am vazut prima data casa, vecinul de alaturi se apucase de ... (vezi toată discuția)