avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cand inceteaza plata gradatiei de merit in invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cand inceteaza plata gradatiei de merit in invatamant

Incepand cu acest an scolar imi inceteaza gradatia de merit. In salarul pe luna august (primit evident acum in septembrie) nu am mai primit drepturile aferente salarului de merit. E corect?

Multumesc pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Gradatia de merit, ccc si un nou dosar pentru gradatie. IoanaScarlii IoanaScarlii Buna ziua. O intrebare daca ma poate lamuri cineva. De la 1 sept. 2016 am obtinut gradatia de merit. In anul scolar 2019-2020 am avut contractul suspendat ... (vezi toată discuția)
Omisiune - acordare spor de vechime + ce se poate face ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! O problema ce tine de atributiile salariatului de la Resurse Umane: - la data de 01.07.20016 un coleg a trecut la o alta transa de vechime - ... (vezi toată discuția)
Retineri salariale inalucan inalucan Sunt profesor si in vara mi s-a calculat salariul gresit din doua motive: - nu s-au retinut cei 25% din banii de concediu (desi mie mi se pare ca e legal ... (vezi toată discuția)