avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... comunicarea catre petent a precizarilor solicitate de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

comunicarea catre petent a precizarilor solicitate de instanta intimatului IPJ

Instanta a amânat cauza în vederea solicitarii de precizari de la intimata IPJ.
Cauza a fost amana din luna mai, termenul judecarii cauzei fiind stabilit pentru saptamana viitoare, pana in prezent petentul nu a primit de la instanta documente care sa contina precizarile solicitate IPJ si nici nu au fost incarcate pe portalul curtii.

1. Instanta de judecata are obligatia sa comunice petentului precizarile depuse de intimat pana la termenul de judecata?

2. Sau este obligatia petentului sa se prezinte la instanta si sa consulte dosarul pentru a se informa cu privire la continutul precizarilor depuse, eventual sa solicite o copie? Daca instanta nu ii comunica documentele se intelege ca petentul ar trebui sa mearga zilnic la instanta sa se intereseze!

3. Cum se poate apara petentul daca a solicitat judecarea in lipsa si nu cunoaste continutul precizarilor solicitate intimatei?






Ultima modificare: Vineri, 14 Septembrie 2018
cyan, moderator

Alte discuții în legătură

Este obligatorie comunicarea catre petent a documentelor depuse la instanta de intimatul ipj? cyan cyan Instanta a amânat cauza în vederea solicitarii de precizari de la intimata IPJ. Cauza a fost amana din luna mai, termenul judecarii cauzei fiind stabilit ... (vezi toată discuția)
Există posibilitatea ca o persoana fără studii juridice / fără a fi avocat înregistrat într-un barou să reprezinte un justițiar în fața instanței? cyan cyan O persoana este petent intr-un proces la o instanta civila, a solicitat judecarea in lipsa. La primul termen instanta a amanat cauza pentru ca intimata sa ... (vezi toată discuția)
Reluare judecata Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua ! Am si eu o intrebare : - am depus o contestatie la un proces verbal de amenda incheiat de ANAF , in ziua procesului nu am reusit sa ajung , se ... (vezi toată discuția)