avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de invaliditate

Buna ziua,

Am certificat de handicap grad 2 (neoplazii) am cotizat 23 de ani, am varsta de 47 ani.

Din cauza acestor probleme as dori pensionarea pe caz de boala. Insa, nu stiu cum este baza de calcul.

Ma puteti ajuta cu aceasta informatie? As dori sa stiu cu ce pensie pot iesi.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Noua limita de pensionare a persoanelor cu handicap accentuat (grad. ii) florina2769 florina2769 Am 43 de ani,15 ani lucrati si as dori sa stiu daca ma pot pensiona dupa noua lege data la sfarsitul anului 2012\\inceputul anului 2013.Nu stiu exact daca a ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru limita de varsta? lami lami Buna ziua . Am 49 de ani si 22 ani si 6 luni de servici , am o boala de inima congenitala . Sunt pensionata medical din 2003 si pensie de handicap gr. II. Am ... (vezi toată discuția)
Cand ar trebui sa ies la pensie tyty70 tyty70 Am lucrat in minerit 19ani 8 luni 23 zile am stagiul total de cotizare 34 ani si 2 luni si sunt angajat ca asistent personal pt un copil care are handicap ... (vezi toată discuția)