avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit neplatit de 10ani
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit neplatit de 10ani

Cum pot anula o executare silita?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:28, 17 Septembrie 2018
Depinde in ce stadiu va aflati. Dati detalii.
Am un credit vechi la credit europe bank.ultima plata am efectuat.o in 2011.nu mai locuiesc la adresa din 2010.iar pe data de 13.09.2018 am aflat de la banca unde am cont dechis ca sunt executata silit pentru acest credit si am poprire pentru orice suma care intra in cont.mentionez ca nu am lucrat din 2010.unde ar trebui sa depun o contestatie la aceasta executare silita si ce alte acte ar mai trebui.

Company Advising a scris:

Depinde in ce stadiu va aflati. Dati detalii.

Contestatie la executare in termen de 15 zile de la data la care ati aflat de executare - respectiv 13.09.2018.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita , cont poprit ,fara comunicare acte alina_alina_alina alina_alina_alina buna seara , in data de 20.09.2016 am constatat ca soldul contului de salariu este 0 Am contactat telefonic banca la care detin cardul de salariu si am ... (vezi toată discuția)
Popriri venituri provenite de la persoane fizice incautareadreptatii incautareadreptatii 1) Veniturile ocazionale, provenite de la persoanele fizice, intră și ele sub incidența art. 729 alin (1) lit. b) din Codul de procedură silită? Poate fi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am depus o contestatie la executare adresa poprire ... Chestiuta Chestiuta Buna ziua. Am depus o contestatie la executare Adresa poprire emisa la 18.03.2020. Mentionez ca executarea silita propriu zisa a fost dispusa de instanta in ... (vezi toată discuția)