avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot lua în spațiu 2persoane dacă nu mai au ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot lua în spațiu 2persoane dacă nu mai au apartament

Au vândut apartamentul și nu mai au adresa de pe buletin pot sa fie luați în spațiu în același apartament cu mine Care este procedura?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 10:43, 15 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca sunteti titularul actului de proprietate mergeti cu cei doi la serviciul de evidenta populatiei cu copie a actului de proprietate, declaratie de luare in spatiu, copie carte de identitate, cerere carte de identitate, inmultiti cu doi.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare de domiciliu emmerson emmerson Vreau sa-mi schimb buletinul iar casa in care locuiam am vandut-o.Acum locuiesc intr-o alta casa dar care nu este proprietate mea e proprietatea firmei.Pot ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu speranta69 speranta69 buna seara,acum 5 ani mama mea mi-a facut act vanzare -cumparare pentru apartament,deci acum sunt titulara,problema esta ca fiului meu ii expira buletinul si ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate AdrianEV AdrianEV Salutare, am o problemă: CI îmi va expira în curând și ar trebui să-mi fac altul. Locuiesc în Cluj, dar nu am un domiciliu stabil. Din ce am citit la ... (vezi toată discuția)