avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... C.O.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

C.O.

Un cadru didactic titular solicita concediu crestere copil in varsta de pana la 2 ani in timpul anului scolar si anume cu 01 ianuare. La data de 4 ianuarie depune cerere pentru plata CO perioada 1sept-31dec mentionand ca revenirea pe post a cadrului didactic o sa fie in timpul anului scolar (ore) si nu ii se poate da CO si legea spune ca in termen de 18 luni se poate acorda concediu neefectuat.... Este corect sa fie platit CO pentru perioada lucrata?
Ultima modificare: Vineri, 14 Septembrie 2018
Georgiana 17, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:58, 15 Septembrie 2018
Nu este posibil asa ceva ... Compensarea in bani a concediului de odihna neefectuat este permisa numai in cazul incetarii contractului individual de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie , pensionare in invatamant..... Radamante Radamante Ordonanta 49/2014 precizeaza ca: 86. La articolul 284, alineatul (2) se modifica si va avea urmatorul cuprins: „(2) Personalul didactic de predare, de ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna LEOOOO LEOOOO Daca am avut concediu medical timp de 1 an cod 14/cancer am dreptul la concediul de odihna sau plata acestuia .mentionez ca sunt profesor de 30 de ani si nu am ... (vezi toată discuția)
Acordarea restantei concediului de odihna in invatamant ionut_darius ionut_darius Sunt secretar al unei scoli si ma confrunt cu urmatoarea situatie: - la 01.09.2010 s-a transferat la unitatea noastra scolara, prin restrangere de activitate, ... (vezi toată discuția)