Buna ziua, as dori un raspuns cat mai concret la intrebarea mea, concubina mea a ramas insarcinata acum 4 luni, eu anul acesta am terminat Liceul la Frecventa Redusa, momentan ma aflu in Somajul acela dupa terminarea studiilor, as putea beneficia de Indemnizatia de CCC in cazul in care ea nu este Eligibila?
Am uitat sa precizez faptul ca mi se termina somajul cu 1 luna inainte sa se nasca cel mic, adica in ianuarie si pe la sfarsitul lu februarie cel mic v-a veni pe lume, ce este de facut, sunt Eligibil?
Nu sunteti eligibil pentru CCC, decat in situatia in care aveti minim 12 luni in ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului in care ati realizat venituri din salarii şi asimilate salariilor, venituri din activităţi independente, venituri din activităţi agricole, silvicultură şi piscicultură, supuse impozitului pe venit, aşa cum sunt ele prevăzute la art. 3 din OUG nr. 111/2010, sau v-ati aflat în una dintre perioadele asimilate prevăzute la art. 2 alin. (5) şi (6) din OUG nr. 111/2010. (de exemplu, somaj, elev la zi etc.)