avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Amenda primarie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Amenda primarie

In blocul in care locuiesc exista mai multi locatari care detin caini si nu au semnaturi de la vecini. Cum de asemenea nici eu nu am. Daca primaria, conf somatiei primite ma va amenda numai pe mine... pot contesta amenda in instanta ptr tratament discriminatoriu?
Puteti sa imi sugerati vreo modalitate de pastrare a animalelor? Mentionez ca detin si curte proprie......
Cel mai recent răspuns: dragos_mihai0256 , utilizator 21:39, 16 Septembrie 2018
Care este temeiul legal al somatiei primite de la primarie?
o hotarare a consiliului local care permite cresterea de caini si pisici la bloc doar cu acordul tururor vecinilor....
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Septembrie 2018
cyan, moderator
Daca este asociatie care cuprinde 500 de proprietari este greu de obtinut acordul tuturor proprietarilor
Curtea proprie este situata la alta adresa,la casa?
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Septembrie 2018
ynocentta, utilizator

ynocentta a scris:

Daca este asociatie care cuprinde 500 de proprietari este greu de obtinut acordul tuturor proprietarilor
Curtea proprie este situata la alta adresa,la casa?
curtea proprie este aferenta apartamentului. Bloc nou cu 18 apartamente. Cei de la parter detin curte proprie dezmembrata pe numele proprietarului.
Chiar daca este curte proprie ,aceasta face parte din imobil,respectiv este necesar acordul proprietarilor pentru detinerea animalelor de companie

Alte discuții în legătură

Acord vecini animal de companie decs decs Buna ziua, Locuiesc la bloc, in sectorul 4. Imi puteti spune, va rog, daca este necesar acordul vecinilor pentru un animal de companie (caine de talie ... (vezi toată discuția)
Animale de companie la bloc: în ce condiții poate asociația să condiționeze/interzică acest lucru, sau să mă amendeze din acest motiv? dragos_mihai0256 dragos_mihai0256 Sunt proprietarul unui apartament din cadrul unui bloc nou unde exista asociatie de proprietari. Detin 2 caini. Poate asociatia de proprietari, prin noua ... (vezi toată discuția)
Animalele de companie in apartamente de bloc Ionescu15 Ionescu15 Ce lege stipuleaza regimul animalelor de companie la bloc? (vezi toată discuția)