avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acord vecini animal de companie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acord vecini animal de companie

Buna ziua,
Locuiesc la bloc, in sectorul 4.
Imi puteti spune, va rog, daca este necesar acordul vecinilor pentru un animal de companie (caine de talie mica)?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: eugenia dumitru , utilizator 00:24, 18 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu cred,în general astfel de situatii sunt reglementate prin hotărâri de consiliu local.Puteti întreba la primăria sect 4 dacă există o astfel de hotărâre sau dacă va cere administratorul blocului solicitați să vă spună ce act normativ reglementează acordul respectiv.
Fiecare autoritate publica locala prin HCLM dispune regulu/norme,pentru detinatorii de animale de companie
Sunt orase ex Constanta,unde este obligatoriu acordul vecinilor si al asociatieid e proprietari pentru detinerea de animale de companie
Personal,apreciez masura discriminatorie deoarece oamenii inteleg sa achjzitioneze drept animale de companie perisio,papagali,gaini pitici,porci de guinea,pisici,veverite,iguane ,caini....
locuiesc la bloc iar in spatle blocului este o locuinta ;a curte . acesti proprietari au 3 sau 4 cainii pe care ii tin noptea afara in curte si latra foare mult ..dupa care incep totii cainii din apropiere, este u cosmar ... intrebarea este daca exista vreo lege in privina noasta a locatarilor deranjati de zgomotul produs de cateii de latratul nebuesc ??? ce este de facut ,??
Ultima modificare: Luni, 18 Aprilie 2022
eugenia dumitru, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Animalele de companie in apartamente de bloc Ionescu15 Ionescu15 Ce lege stipuleaza regimul animalelor de companie la bloc? (vezi toată discuția)
Legea privind acceptul detinerii de animale companie eukyra1 eukyra1 Buna ziua, as dori sa stiu prevederea legala privind acceptul detinerii de animale de companie,de toti locatarii din bloc.Exista vreo prevedere in acest ... (vezi toată discuția)
Am trei caini in apartament si sunt amenintata cu amendarea pe motiv ca nu am dreptul decat la max 2 ContSters358014 ContSters358014 Sunt o pensionara cu probleme medicale care ma impiedica sa ies din casa. Am in apartamentul meu 3 caini, ai mei si ai copiilor mei de care am grfija cat sunt ... (vezi toată discuția)