avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Legea privind acceptul detinerii de animale companie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Legea privind acceptul detinerii de animale companie

Buna ziua,
as dori sa stiu prevederea legala privind acceptul detinerii de animale de companie,de toti locatarii din bloc.Exista vreo prevedere in acest sens?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: eukyra1 , utilizator 09:56, 28 Ianuarie 2014
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista o asemenea lege.
Poate exista o hotarare de Consiliu local. Verificati!
Sunt localitati ,unde prin HCL ,autoritatea locala a decis anumite masuri
Referitor la dispozitie legala valabil national-impotriva detinerii animalelor de companie,nu exista,mai ales ca gusturile difera,prin animal de companie,fiecare putand opta intre caine,
pisica,hamster,guster,papagal,iguana,purcel de guinea,iepuri,gaini si lista poate continua
Va multumesc pentru raspunsuri.
As fi vrut sa stiu,pentru ca asociatia de proprietari ne cere detinatorilor de cani(dupa 3 ani ,de cand am cainele),acordul toturor vecinilor.Asta,fara o sedinta cu locatarii.Ce consecinte poate avea,daca nu ma "conformez"?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
niciuna

Alte discuții în legătură

Hotărâre de consiliu local: pentru a deține la bloc un animal de companie este necesar acordul scris al vecinilor. este legală o astfel de hotărâre? MarinicaDnc MarinicaDnc Buna ziua! Sunt din Timisoara si stau cu chirie intr-un aprtament. Acum cateva luni am \"adoptat\" un pisic de pe strada, urmand toate procedurile (facut ... (vezi toată discuția)
Animalele de companie in apartamente de bloc Ionescu15 Ionescu15 Ce lege stipuleaza regimul animalelor de companie la bloc? (vezi toată discuția)
Acord vecini animal de companie decs decs Buna ziua, Locuiesc la bloc, in sectorul 4. Imi puteti spune, va rog, daca este necesar acordul vecinilor pentru un animal de companie (caine de talie ... (vezi toată discuția)