avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contestatie amenda itm
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contestatie amenda itm

am primit amenda 20.000 lei pt o persoana fara contract de munca.Dc voi contesta in instanta ce suma voi achita la finalul procesului in situatia in care nu voi avea castig de cauza,10.000 sau 20.000?Am inteles ca dc se achita in 15 zile este 10.000?In urma procesului cat va fi?Multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:51, 16 Septembrie 2018
Daca pierdeti procesul va trebui sa achitati suma intreaga ,cei 20000 lei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sa accept insolventa andreea2000 andreea2000 deoarece am datorii la stat de peste 20000 mi s-a deschis procesul de insolventa , dar am gasit jumatate din suma pe care o datorez si pot sa o ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal anpc buna ziua.in urma unui control ... gyandy gyandy Contestatie proces verbal ANPC Buna ziua.In urma unui control ANPC am primit amenda o suma pe care in 15 zile o pot plati la jumatate. Pentru ca nu ma ... (vezi toată discuția)
Nulitate procesv verbal itm Atylla01 Atylla01 Buna ziua, In urma unui control itm a fost identificata o persoana fara contract de muncamai bine zis expirat ca se incheiase in urma cu o luna)Ea a declarat ... (vezi toată discuția)