avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare salariu profesori legea 85/2016
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare salariu profesori legea 85/2016

Buna seara ...as dori un raspuns la urmatorul caz.
Sotul a lucrat la Isj din anul 1995.In anul 2012 a decedat .Prin Legea 85/2016 s-a stipulat ca pot recupera acea suma de 25% dintre anii 2008-2010,cu care a fost diminuata salariul profesorilor.
Astfel am depus cererea cu actele nesesare doveditoare la secretariatul Isj,iar dupa 2 luni mi-au trimis o adresa prin care m-au instiintat cum ca nu mi se restituie suma taiata.Ce pot face pentru a-mi recupera suma ce a fost taiata din salariul sotului ce reprezinta de fapt banii familiei.Am vreo sansa sa o recuperez, ce trebuie sa fac?
Multumesc pentru raspuns.Cu stima...fee
Ultima modificare: Duminică, 16 Septembrie 2018
etelkaeva, utilizator

Alte discuții în legătură

Legea 85/2016 fodoretelkaeva fodoretelkaeva Buna ziua! As dori un raspuns la intrebarea de mai jos: Legea 85/2016 dispune ca cei profesori care nu si-au primit salriile taiate prin hotariri ... (vezi toată discuția)
Restituiri banesti elena-preda elena-preda Buna ziua! Elena sunt si lucrez in invatamant. In urma unor discutii, cred ca stiti si dvs, s-a hotarat sa ni se restituie banii retinuti (taierea salariilor ... (vezi toată discuția)
Vechime in invatamant anexa 5 legea 63/2011 DiaconescuSandu DiaconescuSandu PETITIE Va rog sa-mi rezolvati problema vechimi Sunt absolvent al Scolii Militare de ... (vezi toată discuția)