avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... restituiri banesti
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

restituiri banesti

Buna ziua! Elena sunt si lucrez in invatamant. In urma unor discutii, cred ca stiti si dvs, s-a hotarat sa ni se restituie banii retinuti (taierea salariilor in 2008) din perioada 2008-2011. S-a lucrat la aceasta problema s-a fixat suma care trebuie restituita si urmeaza a se demara platile esalonat pe 5 ani. Intrebarea mea este...eu daca am fost in crestere copil in perioada aprilie 2010-aprilie 2012, mai pot recupera acesti bani de undeva, la serviciu figurez in aceasta perioada cu suma 0, desi s-a taiat si din indemnizatia crestere copil. Cred ca mai scurt ar fi sa intreb: suma de bani taiata din indemnizatia crestere copil am vreo sansa sa o recuperez in vreun fel? de undeva?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:36, 9 Mai 2017
Nu aveti nicio posibilitate sa recuperati din urma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire impozit... ContSters171864 ContSters171864 Buna ziua! am si eu o nelamurire: sotul meu si-a deschis un pfa in domeniul soft-ware din august si la inregistrarea lui a trebuit sa estimam un venit pentru ... (vezi toată discuția)
Prejudiciu salariu de insotitor persoana nevazatoare stanciu_cecilia stanciu_cecilia Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme cauzate de un functionar public de la casa de pensii din Calarasi. Soacra mea a beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie calculata gresit FlorentinaBuzduga FlorentinaBuzduga Buna ziua. In perioada 2009-2011 , am beneficiat de indemnizatia de crestere a copilului in cuantumul de 85% din media veniturilor nete înregistrate în ... (vezi toată discuția)