avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Numar ore PFA plus CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Numar ore PFA plus CIM

Buna ziua! Intrebarea mea este ca si pesoana angajata cu CIM cate ore pot lucra separat pe PFA? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:21, 17 Septembrie 2018
Care este durata timpului de munca din c.i.m.?
Pe un pfa lucrati pe baza de contract de prestari servicii si acolo nu este reglementat ca in codul muncii un numar de ore ci cat va intelegeti cu beneficiarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timp de lucru pfa(urgent) iubisbb iubisbb Buna ziua, As dori daca se poate sa imi raspundeti si mie la o intrebare;Ma intereseaza sa stiu daca o persoana PFA, in baza unui contract de munca este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, vin cu o intrebare care pe internet a stipulat multe ... Iancu J. Iancu J. Buna ziua, Vin cu o intrebare care pe internet a stipulat multe discutii si nu am ajuns la o concluzie clara. Este posibil sa lucrez cu contract de munca de ... (vezi toată discuția)
Inspector ssm - mai multe cim demnitate2 demnitate2 Buna ziua, Am curs Inspector SSM , 80 ore si lucrez ca lucrator desemnat la un anteprenor general. Am multe oferte de la subcontractori. Eu stiu ca am voie ... (vezi toată discuția)