avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren

Buna ziua, as dori sa intreb de la institutie pot afla in exacitate ca cat teren a fost nationalizat de la bunicii mei?Multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: marcel.damaschin , utilizator 19:50, 17 Septembrie 2018
La lg 10?
Da, la fiecare lege a retrocedarilor am depus actele la Primaria satului dar nici pana acum nu am primit nici un act, pentru ca terenul nu corespunde ce vor da ei si ce stim noi ca a exitat. Daca puteti sa- mi spuneti de unde pot afla exact cat au avut bunicii mei. Multumesc!!!
Acte doveditoare, cadastru cu exacta localizare.

nsanyi a scris:

Da, la fiecare lege a retrocedarilor am depus actele la Primaria satului dar nici pana acum nu am primit nici un act, pentru ca terenul nu corespunde ce vor da ei si ce stim noi ca a exitat. Daca puteti sa- mi spuneti de unde pot afla exact cat au avut bunicii mei. Multumesc!!!

Acte doveditoare, cadastru cu exacta localizare.

nsanyi a scris:

Cu dovada calitatii, evident.

Alte discuții în legătură

Retrocedari case nationalizate sgs2002 sgs2002 Buna ziua. Pe scurt, am avut un bunic care a murit, avea o casa nationalizata luata de comunisti. Bunicul avea 5 copii, momentan in viata doar 2. Mama nu s-a ... (vezi toată discuția)
Intabulare probleme cu primaria CLADER CLADER buna ziua, ce se poate face in cazuul in care exista avem hotarare judecatoreasca ca titlu de propr asupra terenului, dar oficiul de cadastru solicita de la ... (vezi toată discuția)
Teren agricol neintabulat simina_cosma simina_cosma Buna ziua, As dori sa va intreb, care este institutia de stat care detine arhivele cu evidenta vechilor proprietari a pamanturilor agricole de la sate. ... (vezi toată discuția)