buna ziua,
ce se poate face in cazuul in care exista avem hotarare judecatoreasca ca titlu de propr asupra terenului, dar oficiul de cadastru solicita de la primarie un act (nu inteleg prea bine ce) , cert e ca primaria zice ca nu corespunde localizarea terenului din hotarare cu ce au ei in asociatie. cum fac cadastrul, cum intabulez? ce solutie exista?
multumesc
Sunt prea putine detalii in intrebarea dvs., ca sa putem formula un raspuns.
Impotriva cui e hotararea? Ce contine dispozitivul? Despre ce asociatie e vorba?
pai, s-a perfectat o tranzactie prin care mostenitorii si-au impartit pamantul, apoi unul dintre acestia a mers la la oficiul de cadastru pt a-si intabula terenul, aici i s-a cerut un act de la primarie, nu stiu exact in ce consta, dar la primarie au zis ca nu corespunde terenul care se afla in hotarare cu ce au ei in 'asociatie' (nu stiu nici eu despre ce asociatie e vb, dar banuiesc ca s-au impartit terenurile din zona si o fi fost atribuit altcuiva respectivul, sau poate nu sunt vecinii trecuti in hotarare........nu stiu ce sa zic)
In cazul in care ti se refuza intabularea, nu-ti ramane decat judecata.
Temeiurile le gasesti in legea cadastrului - Lg. 7/1996.
Asigura-te ca-ti dau refuzul in scris.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Mesajul meu
LiaTh
Bună ziua,
Sunt moștenitoare împreună cu încă 3 frați pe 4 HA de pământ intr-un sat din Județul Dolj
Avem un ACT NOTARIAL la gramadă dat de ... (vezi toată discuția)